13:40 - “KADİRLİ’DE 15 YILDIR SU, YOL, TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ, SORUNLARI ÇÖZECEK BAŞKAN LAZIM”
13:37 - DURDU MEHMET KASTAL ‘DAN RAMAZAN AYI MESAJI
13:35 - DURMUŞOĞLU RAMAZAN AYI MESAJI YAYINLADI
13:34 - KAYMAKAM AHMET ARIK POLİSLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
13:31 - KADİRLİ ÜLKÜ OCAKLARINDA COŞKUN AKGÖLLÜ DÖNEMİ
13:29 - HERKES SICACIK EVİNDE, ONLAR İSE YAĞMUR ALTINDA GÖREV BAŞINDA
18:52 - KADİRLİ DEVA DA TEKDEMİR BAŞKAN
09:59 - DİYETİSYENDEN RAMAZAN UYARILARI
09:57 - BİLDİRİYE İMZA ATAN ESKİ AMİRALLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
09:48 - “ŞEHİR İÇERİSİNDE HAYVAN BESLEMEK BULAŞ RİSKİNİ ARTTIRIYOR”
Türkiye Judo Federasyonu ve İzmir Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası” büyük heyecana sahne oldu.
Organizasyona 63 ilden 215 kulüp ve 1050 sporcu katılırken, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda kıran kırana müsabakalar yaşandı. Şampiyonada 2006-2007 doğumlu sporcular, kiloya göre 10 kategoride mücadele etti. Her kategoride dereceye girenlere madalya verildi.
İlimiz adına müsabakalara katılan 24 Kg Minikler Kategorisi Aybüke Özkan Judo Türkiye 3.sü 24 kg Zeynep Çağlar Minikler Judo Türkiye 5.si olarak derce elde etti.
Türkiye Şampiyonasında derecesi elde eden sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Loğoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Şampiyon sporcular ile sohbet eden il müdürü Loğoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı sporcuları ödüllendirdi
Sizin gibi değerli sporcularımızdan isteğimiz çok çalışarak hedeflerinizi daha yükseklere taşımanızdır. Aldığınız başarıdan ötürü sizleri tekrardan tebrik ediyor ve spor hayatından başarılar diliyorum” dedi.